nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Cultura aporta deu milions més en el tercer bloc d'ajuts per a la promoció exterior

La Conselleria d'Educació i Cultura de l'Executiu balear ha concedit ja la tercera tongada d'ajuts corresponents al programa de projecció exterior, valorat en deu milions, aproximadament.

Des de l'àrea de Cultura del Govern s'informà que cada pic són més els grups d'artistes, de teatre i altres interessats a gaudir d'aquestes subvencions, adjudicades amb l'objectiu de promocionar l'art i producció artística illenca cap a altres indrets ja sigui de la Península com d'Europa.

Tant és així que, d'ençà que la campanya publicitària «Treu defora el que tens a dins» es posà en marxa, el nombre de sol·licituds ha incrementat considerablement, sobretot pel que fa els grups més organitzats i associacions com és el cas del gremi d'actors.

Tot i que en el mes d'abril la pintora Esther Olondria i i l'arista Francesc Rubio exhibiran la seva obra a Suècia i Saragossa respectivament, «el sector artístic i musical funciona més per lliure i són els darreres d'assabentar-se d'aquesta iniciativa», apuntà des de Cultura, Pere Muñoz.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris