algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 13°
13°

El poder energètic i espiritual de la Mantrala

La moda de les polseres budistes, que garanteixen tot tipus de sort i protecció, ha arribat a l'Illa

La moda de les polseres Mantrala ha arribat a l'Illa envoltada d'una tradició budista que proporciona una especial força espiritual al portador del valuós amulet. Des que es posaren a la venda a tot l'Estat, ara fa gairebé dos mesos, més de 100.000 persones llueixen als canells aquests braçalets que potencien tot tipus d'energia.

Les polseres tibetanes, també nomenades braçalets del destí o braçalets budistes, estan inspirades en els rosaris dels monjos budistes, però a diferència d'aquests, (composts per 108 grans realitzats en fusta de sàndal), estan confeccionades amb 22 pedres circulars generalment semiprecioses.

Les vuit varietats de Mantrala, que es distribueixen a Mallorca a través dels grans magatzems d'El Corte Inglés (amb un preu per unitat de 2.500 pessetes que inclou un certificat de garantia), estan classificades segons la seva funció per fomentar les energies més sol·licitades per l'home en la vida diària: Ametista (intel·ligència), Cristall (força), Quars Rosa (amor), Jade (èxit), Hematites (antidepressió), Mareperla (fortuna), Ull de Tigre (creativitat) i Turquesa (salut).

El poder de la Mantrala, dissenyada per la creadora de Nova York Zoe Metro, es fonamenta en la concentració de propietats positives de les pedres unides en un cercle, com a símbol solar de l'eternitat i la perfecció per tal d'atreure-les cap a la persona que la porta.

Malgrat que les energies que canalitzen els braçalets són universals, a Espanya es dóna una important diferenciació segons la zona geogràfica. Així, mentre que a Galícia la més venuda és la de Cristall, el Jade i la Mareperla conjuntament amb l'Hematites són les preferides pels andalusos. A l'Illa, on durant dos mesos s'han venut 300 exemplars, els compradors no solen tenir cap tipus de preferència, encara que la que menys adquereixen és la de cristall.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris