algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
18°

El CIM aporta més de 25 milions a editors i llibreters en suport al llibre

Vadell signà diversos convenis de col·laboració amb els gremis d'àmbit cultural

El Consell Insular de Mallorca vol continuar enguany amb la seva política de suport al món de la cultura. Així ho materialitzà ahir la consellera Maria Antònia Vadell amb la signatura de diversos convenis de col·laboració amb els gremis de llibreters i editors, Arca, Federació de Corals i la Reial Acadèmia de Medicina i Cirurgia de Palma.

Els convenis s'han establit amb aquestes entitats per «l'important tasca cultural que desenvolupen a l'Illa», segons indicà ahir durant la firma la consellera de Cultura del CIM, Maria Antònia Vadell, qui ressaltà d'altra banda, que el foment i estímul de l'edició i producció literària, teatral, historicosocial i científica en l'àmbit insular és l'objectiu del conveni signat amb el president del gremi d'editors, Francesc Moll.

Entre les activitats subvencionades figuren quinze milions de pessetes destinats a l'Espai Mallorca; dos milions per a la promoció editorial de Balears; un milió 175 mil pessetes per a l'edició del llibre Cabrera, l'illa sense nom, de Jaume Gual i Miquel Rayó i 850.000 pessetes per a l'edició de les obres Ramon Llull.

A través d'un segon conveni de col·laboració signat amb el president del gremi de llibreters, Pau Taura, es determina una ajuda institucional d'onze milions per a les activitats de la setmana del llibre en català, la fira del llibre i la promoció i foment de la lectura.

Per la seva banda, l'Associació Arca rebrà de la institució insular dos milions per a l'edició de fullets educatius orientats a la divulgació de patrimoni històric de Mallorca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris