algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
22°

El món de la màgia i la fantasia arriba a l'Auditòrium amb «Hansel i Gretel»

El Centre Dramàtic di Marco ha creat una adaptació musical de l'obra alemanya

La il·lusió escènica d'un seguit d'actors amateurs serà present avui a les 19 hores a la Sala Mozart de l'Auditòrium de Palma amb la representació de l'obra alemanya Hansel i Gretel dels germans Grimm, on s'apropa l'espectador a la moral alemanya dels inicis del segle XIX, que en aquesta ocasió ha comptat amb l'adaptació literària i musical d'Àngela Mas.

Sota la direcció de Leona di Marco, un repartiment de joves intèrprets, (que s'inicien amb aquest muntatge a l'àmbit professional teatral), compost per Miquel À.Jiménez (Hansel), Jero Salom (Gretel), Aina Calpe (mare, bruixa i titelles dels bosc) i Joan Antoni Oliver (pare, i els esperits dels somnis i de la rosada) posaran en pràctica damunt l'escenari el seu aprenentatge al Centre Dramàtic di Marco després de tres mesos d'assaigs.

«He adaptat l'original òpera alemanya per tal d'enfocar l'obra a un públic infantil que podrà gaudir d'una història plena de màgia i fantasia, que es fonamenta a més dels texts en diferents composicions musicals interpretades pels mateixos actors. A més s'ha deixat de banda el llenguatge estrictament poètic per fer més fàcil la comprensió dels infants», exposà ahir Àngela Mas.

Una versió que transforma l'obra en una divertida i musical posada en escena, en què la dolentia característica de la mare dels germans Hansel i Gretel es converteix de sobte en bondat perquè els més infants no s'espantin massa. Tal com assenyala a la presentació del muntatge la directora d'escena, Leona di Marco, «a la nostra versió tot és diferent, la música envolta els personatges en un gran protagonisme. I encara que la fam i la pobresa de l'època són dos mals companys, l'amor familiar, el màgic bosc i la malvada i moderna bruixa, s'uneixen per crear un pastís de fantasia, suspens i humor».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris