cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 16°
16°

Breus

• Carlos Saura

Guardonat El cineasta Carlos Saura rep avui el premi Aragón 2000 a l'acte que celebrarà el Govern de la comunitat amb motiu de Sant Jordi. L'Executiu atorgarà el guardó a Saura en reconeixement a la seva trajectòria cinematogràfica, amb multitud d'èxits nacionals i internacionals, en un any significatiu per al cinema aragonès, pel centenari del naixement de Luis Buñuel. EFE.

• Donna Hanover

Actua al teatre La primera dama de Nova York, Donna Hanover, esposa del batle Rudolph Giuliani, actuarà a la controvertida obra teatral The vagina monologues. La representació en què participarà Hannover, actriu de cinema i presentadora de televisió, es basa en entrevistes amb dones sobre les seves vagines. AFP.

• Charo Reina

Homenatge La cantant i actriu Charo Reina ret homenatge a la seva tia Juana Reina, morta ara fa un any, en el disc Por ti y para ti, en què ha gravat cobles compostes en el seu moment per la cantant sevillana i fins i tot ha utilitzat la seva veu per fer un duo amb la peça de Quintero, León i Quiroga Dicen. «El somni de la meva tia era enregistrar aquests temes, però com que no va poder ser el meu oncle em va proclamar la seva successora», explicà Reina. EFE.

• Charles Trenet

Roman ingressat El cantant francès Charles Trenet, de 86 anys, continua hospitalitzat des del passat dia 14 d'abril a l'hospital Neully, després d'un accident vascular. El seu estat és estable i els metges se'n reserven el pronòstic a causa de l'edat de l'artista. L'autor d'El mar, tema conegut arreu del món, va actuar el mes de novembre passat a la Sala Pleyel de París. AFP.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris