nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
13°

El barri mariner es ret al Crist de Santa Creu

La imatge de la Sang també es traslladà a l'altar major i a la Seu se celebrà una missa crismal

Nombroses persones acudiren ahir a primera hora del matí a l'església de la Sang per assistir al trasllat del Sant Crist a l'altar major.
Entre fervor i devoció a una de les imatges més apreciada i venerada pels mallorquins, també tingué lloc un via crucis i una missa solemne.
L'horabaixa la Sang compartí protagonisme amb la catedral de Palma. A les 19.30 hores a la Seu tots els capellans, diocesans i religiosos concelebraren una eucaristia a través de la qual es volgué posar de manifest la unitat de l'església local.

En ella la parròquia de Sant Miquel de Felanitx féu entrega dels olis que es beneiran i empraran al llarg de tot l'any amb els sacraments.
Mitja hora més tard, a les 20.00 hores, esdevingué l'oració en acte de reparació al Sant Crist de la Sang i, finalment, com els dies previs, a les 20.30 hores, sortí la processó dedicada al Crist de la Santa Creu.

L'itinerari partí de la plaça Hospital per seguir pel carrer de la Pietat, Metge Matas, Bonaire, Costa de can Sales, Costa de la Santa Creu, plaça Drassana, Montenegro... i acabà a l'església parroquial de la Santa Creu.

La imatge del Crist de Santa Creu s'incorporà a la processó a l'altura de Can Sales i va recórrer els carrers de la popular barriada de Sant Pere, de tradició marinera.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris