algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
17°

Un viatge en el temps a la recerca dels ingredients per fer una màgica «Sopa»

La companyia catalana Xirriquiteula estrena la seva obra a la sala Mozart

La sala Mozart de l'Auditòrium es traslladarà a l'any 2385. La humanitat viu a base de píndoles i concentrats energètics que han deixat de fer el seu efecte. Per tant, és necessari redescobrir un aliment alternatiu. Aquest serà la Sopa de Xirriqueiteula Teatre, sota la direcció de Jordí Purtí. Un espectacle destinat a tota la família i en el qual es combinen teatre, percussió, cançons i números de circ. Un viatge en el temps i l'espai per trobar els ingredients per fer aquesta sopa i carregat de sorpreses.

David Batlló i Daniel Carreras explicaren una mica en què consisteix aquesta representació que es pot veure fins el dilluns dia 24 d'abril. «Nosaltres consideram que és un espectacle familiar perquè feim gags per a adults, joves i petits. Hi incloem música, titelles, claqué. Utilitzam molts de llenguatges diferents perquè volem un espectacle dinàmic i que no pari de sorprendre», explicava Daniel Carreres.

L'actor afegia que «a nivell dels nins els feim valorar el temps que s'empra per fer una sopa. Un missatge seria que hem d'anar a la recerca de l'autenticitat dels aliments tradicionals, intentar donar valor al menjar de tota la vida». «Tota l'obra està relacionada a partir d'aquesta cuina futurista. Els diferents personatges aniran passant pel segle XIX, en què es fa una paròdia de la típica obra dels pastorets. Després van a la recerca del foc i es traslladen a l'infern o també a un mercat venecià. Dins cada una de les escenes hi ha percussions fetes a partir d'elements de la cuina», explicava Daniel.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris