muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
14°

CIM i Sa Nostra augmenten enguany la seva oferta cultural als municipis

Oferiran en la seva tercera temporada de col·laboració més teatre professional

El Consell Insular i l'Obra Cultural de Sa Nostra han renovat per tercer any consecutiu un conveni de col·laboració a través del qual ofereixen un engrossit programa conjunt d'activitats culturals per als municipis de Mallorca. Per enguany, l'acord entre ambdues entitats permetrà principalment l'oferta d'un major nombre de representacions teatrals professionals, segons manifestà ahir el cap de gestió de l'Obra Social i Cultural de l'entitat bancària, Andreu Ramis, en la presentació del programa cultural.

Dins d'aquest acord, que neix amb l'objectiu de facilitar als ajuntaments, associacions i altres entitats l'organització d'un ampli ventall d'activitats culturals que permetin dinamitzar la vida cultural dels diferents municicipis, Ramis destacà com un dels aspectes més importants la incorporació de tretze grups professionals, que juntament amb els 22 amateurs conformen el total de l'oferta teatral. La música clàssica de joves intèrprets serà, a l'igual que en edicions anteriors, una altra de les apostes d'aquesta iniciativa, que gaudeix d'un pressupost de 19 milions 750 mil pessetes.

Per la seva banda, la consellera de Cultura i Joventut del Consell Insular, Maria Antònia Vadell, assegurà que gràcies al suport de la iniciativa privada «es poden agilitar els tràmits per impulsar aquestes actuacions». La incorporació de l'àrea de Joventut en aquesta iniciativa és allò que segons la consellera ha permès augmentar l'oferta amb grups de música diferents als intèrprets clàssics, tots ells seleccionats per concurs públic, segons assenyalà la coordinadora de Joventut, Nanda Ramon.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris