muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
16°

El «Rèquiem» de Mozart enaltí la Seu

Concert multitudinari a càrrec de la Simfònica i la Coral Universitària organitzat per Fundatur

La Seu es va quedar ahir petita per fer els honors a un gran concert. Molt abans de l'inici (era a les 19.30 hores) hi havia llargues coes per accedir a la catedral. Els més previsors es varen fer un lloc. Alguns es quedaren fora i altres aguantaren una hora drets. I és que la proposta era força atractiva: Escoltar l'art dins un recinte immillorable. Les llums s'encengueren pel Rèquiem de Mozart interpretat per l'Orquestra Simfònica de Balears i la Coral Universitària amb quatre solistes de renom: La soprano Aylaia Mamvasi, la mezzosoprano, Zandra McMaster, el tenor Felipe Nieto i el baix Yaron Windmüller sota la direcció de Salvador Brotons. Un concert organitzat per la Fundació Turística i Cultural de les Illes (Fundatur) que comptà amb la presència dels reis Joan Carles i Sofia a més d'una nombrosa representació de l'àmbit polític, cultural i social.

La nova presidenta de Fundatur, Carmen Matutes en substitució de José Seguí Díez (senador del PP) la vicepresidenta, Maria José Hidalgo, juntament amb l'empresari Gabriel Escarrer, el delegat general de la Caixa, Josep Francesc Conrado de Villalonga, el president del Grup Serra i editor de Diari de Balears, Pere A. Serra, el bisbe Teodor Úbeda i autoritats com el vicepresident del Govern Pere Sampol, la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, la delegada del Govern, Catalina Cirer, el president del Parlament , Maximilià Morales, el conseller d'Educació i Cultura, Damià Pons, el batle de Palma, Joan Fageda, entre altres reberen els monarques.

A més dels assistents al concert, entre els quals es trovava la princesa Diana de França,hi va haver una gran espectació mentre s'esperava l'arribada dels reis. Eren molts el que els volien veure de prop i el públic tant de fora com de dins aplaudí la seva arribada, moment en què també sonà la Marxa Reial. El Rèquiem de Mozart sonà a música celestial i el públic va demostrar el seu agraïment amb intensos aplaudiments.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris