algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
19°

Breus

• LITERATURA

Corberana poètica El Centre de Cultura de Sa Nostra acull avui vespre la presentació d'Illa de Corberana, el darrer poemari del mallorquí Miquel Àngel Lladó Ribas. Guanyador en la convocatòria de premi Alella a Maria Oleart 1999, el poemari és una carta al pare escrita en clau poètica, en la qual es parla, especialment, de l'experiència de l'autor davant la mort. Amb estructura cinematogràfica, s'hi presenten les seqüències d'una vida que, a partir de paisatges i moments, ens dibuixen la relació de l'autor amb el seu pare. La presentació del volum serà a càrrec de l'escriptora Guida Alzina i comptarà amb una lectura de poemes per part del seu autor. La música d'Aina Lladó a l'oboè i Neus Parets al saxòfon serà l'amenització per a l'acte, que començarà a les vuit del vespre. DdB.

• EXPOSICIONS

Nietzsche Una exposició inaugurada aquesta setmana al Museu Schiller de Weimar recorda la malaltia patida per Friedrich Nietzsche i els darrers anys de la vida del filòsof, per commemorar el centenari de la seva mort, que es complirà el proper dia 25 d'agost. Weimar va ser la darrera estació de la vida de Nietszche, que hi morí a la casa de la seva germana Elizabeth, víctima d'una demència quasi absoluta provocada per una sífilis.EFE.

Isidre Nonell Conèixer l'evolució del pintor català Isidre Nonell (1872"1911) serà possible a partir d'avui a la Fundació Cultural Mapfre, on s'han reunit més de cent de les seves obres, entre pintures i dibuixos, moltes d'elles inèdites. S'hi apleguen 104 peces duites de col·leccions privades i museus que permeten apreciar l'evolució d'aquest pintor que al llarg de molt temps va ser incomprès per la crítica i el públic del seu temps, i que només gaudí de reconeixement dos anys després de la seva mort.EFE.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris