cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
19°

Més de 4.000 moters feren seva l'Illa

La Volta a Mallorca en moto es consolida com un dels esdeveniments més espectaculars i populars

Més de quatre mil moters procedents de tots els pobles i indrets de l'Illa prengueren part de la jornada d'ahir en la XXIV edició de la Volta a Mallorca.

El batle de Palma, Joan Fageda, acompanyat pel responsable d'Esports del Consell, Mateu Sedano, donaren la sortida als ansiosos moters a les 10.30 hores del matí. Aquesta esdevingué entre gran expectació davant els grans magatzems d'El Corte Inglés a les Avingudes. Tot i això, nombrosos participants s'anaren sumant al gruix de l'expedició des de les successives places de Palma per les quals passava fins als voltants de Palma.

Una vegada en ruta, Andratx fou la primera destinació per seguir després per la serra de Tramuntana passant per Valldemossa, Pollença i Alcúdia. Arribats al port de la localitat costanera passat el mig dia, una paella gegant per a més de 600 comensals preparada a la plaça de toros serví per reposar forces als moters.

Mentre uns acabaven i els altres començaven el dinar, al voltant de les 16.00 hores reprenien la segona part de la volta la major part dels participants passant per Can Picafort, Artà, Son Servera i Cala Bona. En ella, com ja s'ha fet tradició, el bar Nàutic oferí xocolata amb ensaïmades a tots els que desitjassin beure calent i l'èxit fou espectacular en un dia la major part gris i en el qual caigueren algunes gotes.

L'aturada a Cala Bona s'allargà fins passades les 6.30 hores, cosa que retardà l'arribada de l'expedició a Palma. Els següents pobles visitats foren Manacor, Felanitx, Campos i Llucmajor. Des de l'organització de l'esdeveniment, Pep Quetgles posà en relleu el gran èxit de l'edició d'enguany tot i el dia que no acabà d'acompanyar del tot. En arribar a Palma, passades les 20.00 hores del vespre, els participants que ho desitjaren pogueren gaudir del seu diploma acreditatiu. Per aconseguir-ho, abans havien hagut d'acreditar la seva identitat per diversos controls de passada habilitats per l'organització en el recorregut de la volta.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris