algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
15°

Els catalans, els grans triomfadors del V Campionat Nacional

La competició esportiva ha tingut lloc a Palma tot el cap de setmana

La comunitat catalana resultà la gran triomfadora del Campionat d'Espanya d'Aeròbic Esportiu que tingué lloc aquest cap de setmana al poliesportiu Prínceps d'Espanya de Palma.

Els catalans assoliren els màxims guardons en tres de les cinc modalidats, en concret aconseguiren els primers premis en categoria individual femenina, parelles mixtes i trios.

Pel que fa als balears, tan sols passà a la final l'equip que participava en la modalitat de trios, integrat per Macarena Bermúdez, Cati Garí i Yolanda Garau, que quedaren al final de la competició en setena posició.

Tot i això, l'equip de gimnastes illenques tingué una actuació molt lluïda i es mostra esperançat amb la seva feina i de tenir altres oportunitats més endavant.

Com a exhibició, els equips de les diferents modalitats hagueren de realitzar una coreografia d'un minut i quaranta-cinc segons en la qual es combinaven passos d'aeròbic amb acrobàcies de gimnàstica en un espectacle del tot vistós i del gust del públic congregat.

D'acord amb les estimacions de l'organització, dissabte foren més de vuit-centes les persones que assistiren a les exhibicions del campionat, mentre que ahir aquesta xifra es va veure reduïda a mig miler.

La final no es veié tan concorreguda com la semifinal a causa de la manca de classificació dels equips balears. Tot i això, l'espectacle es caracteritzà en tot moment per l'animació del públic i per l'exactitud i la vistositat dels passos dels gimnastes, principalment en les modalitats de trios, grups i parelles.

L'organització d'aquest esdeveniment a Palma s'insereix en els actes de celebració del 25è aniversari de la constitució de la Federació de Gimnàstica de les Illes Balears.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris