algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
15°

Breus

• Museu

Museu Guttenberg La ciutat alemanya de Maguncia va ser escenari ahir de la reobertura del Museu Guttenberg, en coincidència amb la celebració enguany del sisè centenari del naixement del pare de la impremta. La celebració precedeix la inauguració de l'exposició Guttenberg, aventura i art, en la qual participen a partir d'avui tres museus i un arxiu municipal. El centre de la mostra estarà ocupat pel Museu Guttenberg, que acull un recorregut per la vida de l'inventor en relació amb les transformacions polítiques, socials i artístiques del seu segle. Dues de les famoses bíblies Guttenberg són les protagonistes de l'exposició, que també acull una reproducció d'una de les seves premses i mostra i els materials i tècniques emprats en les primeres impressions.EFE.

• Literatura

Sartre Vint anys despré de la seva mort, l'obra del filòsof Jean Paul Sartre ha estat objecte d'una atenta relectura per part de nombrosos autors, encapçalats pel «vell nou filòsof» Bernard-Henri Lévy i el seu assaig El segle de Sartre. Amb motiu del vintè aniversari de la mort del pare de l'existencialisme, que es compleix avui, el diari Liberation, en la fundació del qual participà l'autor de La nàusea, reeditarà el mateix suplement que aparegué el dia de la seva desaparició.EFE.

• Art

Isidre Nonell La sala de la Fundació Cultural Mapfre Vida presentarà del 19 de abril al 18 de juny l'exposició Nonell (1872-1911). Organitzada conjuntament amb el MACBA, reunirà un conjunt de 103, de les quals 58 són pintures i 45 dibuixos, moltes de les quals no han estat exhibides fins ara. Són peces pertanyents a col·leccions privades i museus, tant de Catalunya com de Madrid.EPR.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris