cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
17°

El Municipal enfronta Catalina Thomàs i Toni Biadiu amb la «Poesia catalana o mallorquina?»

El cicle La Vida en Vers presenta dilluns que ve al Municipal la seva aposta més atrevida. L'actriu mallorquina Eva Barceló, més coneguda com a Catalina Thomàs, i el model publicitari català Toni Biadiu anunciaren ahir una «lluita de titans» en la qual amb el títol de Poesia catalana o mallorquina? cada un defensarà els autors poètics de la seva terra.

La parella, popular per les seves actuacions a l'espai televisiu de TV3 Les 1000 i una, qualificaren l'espectacle de «transgressiu» i «acte de provocació poètica». Amb ell, segons diuen tot dos, «es tracta d'apropar i endinsar els joves a la poesia. Que aquesta deixi de ser un art intím i personal i s'obri a tot un conjunt de públic a través d'una proposta divertida, ben original i diferent».

El repertori de poemes seleccionats ha estat triat per ells mateixos en una iniciativa nova per a ambdós. Així, aquest espectacle té ingredients de pur recital poètic, però també entra dins de la representació teatral satírica, en què tots dos encarnen un dels papers que els va fer més populars a la televisió.

Quant al repertori, la mallorquina destacà noms com ara Andreu Vidal, Biel Binimelis, Bartomeu Rosselló-Pòrcel, Guillem Colom... mentre que el repertori escollit per Biadiu quedà en secret per tal de «no donar pistes».

Per a l'espectacle es compta amb el públic, que no quedarà al marge de les increpacions de Catalina Thomàs perquè aportin també alguns poemes.

Així mateix, apuntaren amb la intenció de fer partícips totes les persones que hagin hagut de quedar sense veure l'espectacle es facilitarà un e-mail perquè puguin col·laborar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris