muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
14°

Catalunya premia Carles Marín per un reportatge del «Diari de Balears»

J.N. PALMA.
L'escriptor i antic col·laborador de Diari de Balears Carles Marín ha estat guardonat amb el premi Serra i Moret d'Acció Cívica per un reportatge publicat en aquest diari.

El premi, lliurat per la Generalitat de Catalunya, és la primera vegada que es concedeix a un mallorquí en la modalitat de Periodisme. El treball, publicat amb el títol «A la presó he estat enterrada en vida», sortí a finals de gener de l'any passat. S'hi relatava la història d'una venedora de mocadors de paper a un semàfor de Palma després de passar per la greu i trista experiència de la presó.

El premi serà entregat el dia de Sant Jordi pel president Pujol, i és compartit amb un periodista català. Ambdós es repartiran el mig milió amb què està dotat.

Carles Marín, que recentment ha publicat la novel·la De luxe, destacà que aquest era el seu primer premi i afirmà que se sentia «molt honrat» amb la distinció, principalment pel fet d'haver estat dins la branca del periodisme, ja que aquesta és «una feina molt poc agraïda, i reconeixements d'aquest tipus fan que es recobri la il·lusió per seguir endavant».

Carles Marín també posà en relleu el fet que hagués estat guardonat per un reportatge publicat pel Diari de Balears i en la llengua pròpia de les Illes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris