cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
24°

Presentat el festival d'estiu de Costa Nord

El Centre Cultural de Valldemossa encetarà aquest estiu les seves activitats amb el Festival de Música Nits Mediterrànies

92654

Pere A. Serra va obsequiar Douglas amb un pagaré de l'Arxiduc.

Jaume Morey.

Unes màgiques vetllades mediterrànies amenitzaran l'estiu a Valldemossa a través d'un cicle musical a càrrec del Centre Cultural Costa Nord, inaugurat el passat dia 30 de març, com a primer i ambiciós projecte del seu president, l'actor nord-americà Michael Douglas, que fou obsequiat per Pere Serra, president del Grup Serra i editor de Diari de Balears, amb un pagaré de l'Arxiduc de l'any 1873.

Sota el suggerent títol de Festival de Música Nits Mediterrànies, que es desenvoluparà entre els mesos de juny a setembre, Douglas presentà ahir la primera edició del certamen conjuntament amb el director del cicle, Paco Calatayud i el coordinador artístic Enrique Rubio. Un acte que va tenir lloc al marc de la residència reformada per l'arquitecte Dani Freixas, en què a més assistiren l'editor Pere A. Serra, la directora d'Audiovisuals del Grup Serra, Paula Serra, el conseller delegat de Majorica, José Arozamena i el president d'Uni2, Eugenio Galdón, com a representants dels patrocinadors.

Nits Mediterrànies acollirà un programa de qualitat en què es donarà cita exponents de la música mediterrània, flamenca, polifonies corses o jazz, en el decurs d'uns concerts que tindran com a escenari l'auditori a l'aire lliure de Costa Nord (amb capacitat per a 340 persones).

Segons assenyalà Enrique Rubio, «aquest serà un esdeveniment d'importància remarcat per la bellesa de les nits de Valldemossa». El festival, en què participaran David Peña, Philip Glass, Michel Camilo i Tomatito, Pino de Vittorio, Uri Caine o The Golden Gospel Singers, entre d'altres, s'encetarà el dia 2 de juny amb Carmen Linares i el seu espectacle basat en les populars cançons antigues de Lorca. El colofó serà a càrrec de Maria del Mar Bonet i l'Ensemble du Musiques Traditionelles de Tunísia en una actuació conjunta programada per l'1 de setembre.

Per altra banda, Pere Serra va obsequiar Michael Douglas amb un antic pagaré de l'arxiduc Lluís Salvador datat l'any 1873. A més, agraí públicament a l'actor «la magnífica tasca de promoció cultural i conservació del medi que es porta a terme des de Costa Nord, així com la sensibilitat que mostra l'actor per l'Illa, per la qual cosa el Grup Serra sempre estarà disposat a donar suport a aquest tipus d'iniciatives».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris