algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
18°

El Govern s'estrena a Sitges amb una primera producció pròpia, «Fi de Partida»

La presència balear serà una de les més importants, amb quatre representacions

99542

Tompa (a l'esquerra) durant un moment del càsting que va tenir lloc al Teatre Principal.

L'obra teatral Fi de Partida de Samuel Beckett produïda pel Govern balear i dirigida pel prestigiós director d'escena internacional Gabor Tompa serà presentada al Festival Sitges Teatre Internacional el proper dia 8 de juny, en el decurs d'un certamen en què la presència del teatre balear serà una de les més importants, amb tres representacions més a càrrec de companyies de les Illes.

En aquesta producció participen els actors illencs Enric García, Salvador Oliva, Manel Tubert i Aina Frau, com a fruit del càsting que es va dur a terme recentment al Teatre Principal de Palma per triar els intèrprets del projecte.

Fi de Partida, que es representarà en el marc del Festival a l'Espai Mediterrani (amb capacitat per a 350 persones), disposarà d'un equip tècnic i artístic de Balears. Així, la realització i el vestuari seran a càrrec del Teatre Principal, mentre que Tompa dirigirà el disseny de l'escenografia.

Els assaigs de la producció s'iniciaran el proper dia 8 de maig a Palma i finalitzaran el dia 7 de juny. Després de l'estrena a Sitges, es preveu que aquest espectacle es pugui veure a Ciutat el mateix mes de juny, i fins i tot podria arribar a la cartellera de la Sala Beckett de Barcelona.

El director general de Cultura, Pere Muñoz, va afirmar ahir que «la presència illenca a Sitges és un important esdeveniment, ja que és la primera vegada que la Comunitat participa en aquest certamen amb una producció pròpia, i a més a més sota la direcció d'un reconegut director com és Tompa».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris