algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
23°

Ester Ferrer desvetlla a ARCA l'art de «l'aquí i l'ara» a través d'una performance

C.C. Palma.
«La performance és l'art de l'aquí i l'ara, l'art del temps, l'espai i la presència». Amb aquestes paraules, l'artista Ester Ferrer tractava ahir d'oferir la defició més sintètica i aproximada a l'esdeveniment artístic al que s'ha dedicat d'ençà de tres dècades, i del que aquesta nit oferirà una mostra a la seu d'ARCA de Palma.

Orientada en la seva creació des de la dècada dels 60 envers la pràctica efímera de l'art"acció, Ferrer és coneguda arreu pels performances que ha oferit per punts molt dispars del planeta. Són creacions, explicà l'artista, on espai, temps i presència es combinen com a ingredients d'un producte susceptible de múltiples interpretacions i reaccions.

Mantenint el misteri entorn al caràcter i els elements que intervendran en la seva performance d'aquesta nit, Ferrer anuncià tanmateix que la d'anit serà una actuació que ja ha realitzat en altres ocasions. Hi sorgiran, emperò, variacions, no tant pel canvi d'escenari com per la seva voluntat individual: «faig art per a mi mateixa. M'és ben igual si la gent hi participa o no. L'important és que cadascú interpretarà el que vulgui, per que és relatiu, com l'art».

Ferrer insistí en el seu desinterès per perdurar: «no treball per la posteritat, els que venguin despré podran viure perfectament sense el que jo faig».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris