algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
17°

Ivan Terrasa entra en el panorama narratiu amb una «novel·la rebel»

L'obra, finalista al premi Ópera Prima, va ser presentada ahir al Casal Balaguer

84674

L'acte de presentació va ser conduït per Paula Serra.

T.M.

La vida fosca i dissortada d'un jove mallorquí solitari, Miquel Rueda, atrapat ben al mig del «maremàgnum que és la nit irreal i abrasiva de Miami», és l'argument de la primera novel·la d'Ivan Terrasa Munar (Palma, 1974), que va ser presentada ahir al Casal Balaguer de Palma per la directora d'audiovisuals del Grup Serra, Paula Serra Magraner.

Sota el títol La noche que yo amo, l'obra d'aquest jove escriptor quedà finalista del II Premi Ópera Prima de Nuevos Narradores, fet que, segons comentà el mateix autor al Diari de Balears, l'animà a publicar-la.

Actualment corresponsal de mitjans de comunicació americans des de Madrid, Terrasa qualificà la seva obra de mirada «àcida» que pretén, bàsicament, transmetre la crítica ferotge contra el món capitalista.

Novel·la rebel, lírica i brutalment sensible, La noche que yo amo «és un ball de màscares entre la vida i la mort», explica el seu autor, i apunta que en el llibre ha plasmat, en darrer terme, el retrat d'un jove que «sense cap tipus de moral ho va perdent tot». Amb humilitat, el seu jove autor es va referir a l'obra indicant que per tractar-se de la seva primera novel·la «deu ser una novel·la imperfecta». Al mateix temps, en defensà el sentit crític i realista, aspectes no incompatibles amb el fet que el llibre sigui una novel·la de ficció.

Publicat per l'Editorial Victor Books, el llibre fou presentat ahir en societat sota la batuta de Paula Serra, qui destacà la qualitat literària d'aquest jove valor del panorama novel·lístic illenc.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris