algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 15°
18°

Jesulín de Ubrique i Belén Esteban treuen els draps bruts de la ruptura

La ruptura entre Jesulín de Ubrique i Belén Esteban acapara aquesta setmana totes les portades de les revistes del cor. A més, cadascuna ofereix una versió dels fets des d'un punt de vista diferent: Belén va parlar per a Hola, Jesulín per a Lecturas i la mare de Jesulín va escollir Diez Minutos. María del Carmen, la suposada al·lota de Jesulín va concedir una entrevista a Semana.

Tots els reportatges giren al voltant d'un seguit de qüestions fonamentals: qui és el dolent de la història?, qui de la parella va ser l'infidel?... Com a resum de les declaracions, Belén assegura que la família de Jesulín mai no la va acceptar, que la convivència a Ambiciones fou molt difícil i que el torero està totalment manipulat pels seus pares.

El pare del torero acusa Belén de ser una oportunista, mentre que Jesulín afirma que mai no ha estat infidel a Belén. El final d'aquest colobrot, en pròximes entregues.

La família Jurado també està submergida en el caos amorós més absolut. Segons Diez Minutos, Rocío Jurado ja no se'n va d'Espanya a conseqüència de l'escàndol de Rociíto i, a més, mare i filla s'han reconciliat. Per altra banda, la misteriosa mare soltera Ivonne Reyes mostra la cara del seu nadó sense que sorgeixin pistes físiques sobre la identitat del pare.

Simoneta Gómez Acebo posa la nota reial amb el bateig de la seva filla María, amb un padrí de luxe, el príncep d'Astúries.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris