algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
18°

Llenguardaix, un programa que durà coa

Telenova emet cada dijous a partir d'avui un novedós concurs per fomentar l'ús de la llengua

Sota el títol de Llenguardaix i amb l'objectiu d'entretenir i a la vegada aprofundir i divulgar la cultura pròpia de les Illes, neix aquesta nova oferta cultural de TeleNova amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Govern.

A partir d'avui a les 20.00 hores, cada dijous en el decurs de les properes tretze setmanes, Llenguardaix serà a les pantalles de la televisió local del Grup Serra per ser el repte de dues parelles amb un concurs de pregunta i resposta sobre els més diferents aspectes de la nostra cultura i jocs d'habilitat i coneixement de la llengua.

El programa concurs serà conduït per la presentadora Mercè Marrero i, en total, seran dotze proves a les quals s'hauran de sotmetre les dues parelles. La frase descomposta, la paraula més llarga o gentilicis de pobles de les Illes, així com acabar un poema d'autor català són algunes de les proves d'habilitat i contingut que hauran de superar els concursants.

Amb elles també es proposa la identificació de personatges destacats relacionats amb el món de la cultura autòctona i de la música contemporània, la localització de paisatges diversos de les Balears, localització en el temps de determinats esdeveniments històrics... també són part del progama.

Amb la vocació de tenir certa interactivitat amb els espectadors, l'actualitat informativa també té el seu ressò en el programa. En cada un d'ells es formularà al públic una pregunta relacionada amb una informació apareguda en l'edició del dimecres del Diari de Balears.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris