algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
17°

Coberts de plata a la «nostra essència i arrel»

El Grup Serra entregà els guardons al restaurant Can Antuna de Fornalutx i a Bodegas Ferrer

99228

Maria Antònia Munar entregant els coberts de plata a Pep Lluís Roses.

P.B.

Un reconeixement a aquelles persones que han destacat per la seva tasca professional al llarg del temps. Aquesta vol ser l'essència dels coberts de plata que cada any entrega Última Hora en el marc de la Mostra de Cuina, i que en la present edició varen recaure en el restaurant Can Antuna de Fornalutx i en Bodegas Ferrer de Binissalem.

Els guardons s'entregaren ahir a la nit en el recinte de fires i congressos, i s'hi comptà amb la presència del president-editor del Grup Serra, Pere A.Serra; el president del Govern, Francesc Antich; la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar; el vicepresident del Govern, Pere Sampol; el batle de Palma, Joan Fageda; la directora de publicitat i vendes del Grup Serra, Carme Serra; director de GBM, Jesús Boyero; la directora d'audiovisuals del Grup Serra, Paula Serra; el president de Restauració, Toni Gil; i el president de l'Acadèmia, Raimundo Clar. Tots ells, entre altres, compartiren taula amb els guardonats: Jaume Busquets "xef" i Maria Bisbal "cuinera" (Restaurant Can Antuna), i Pep Lluís Roses (Bodegues Ferrer ).

«Gràcies per la distinció que ens feis cada any de ser aquí, i aquest guardó la gent l'aprecia molt. Esper que el Grup Serra continuï fent aquestes distincions», comentà Toni Gil. Per la seva banda, el batle de Palma donà l'enhorabona al Grup Serra i va felicitar els guanyadors. «Amb l'entrega d'aquests guardons es contribuiex a divulgar la nostra cuina a la societat. Vull aprofitar per agrair a l'Associació aquesta mostra perquè permet gaudir dels nostres productes», afegí Pere Sampol.

A continuació, Pere Serra va donar a conèixer els premis lloant la tasca professional dels guardonats. «Després de llargues deliberacions enguany hem decidit distingir un restaurant modèlic de Mallorca (Can Antuna), que té totes les virtuts que ha de tenir un restaurant com són la bona cuina, un bon servei i uns preus molt assequibles. Només té un defecte, i és que si hi anau pensau a reservar taula, ja que sempre hi ha molta de gent».

En segon lloc, afirmà que «vaig ser amic de Pep Lluís Ferrer. Aquest va ser un home molt preocupat pels vins de la nostra terra i va crear la franja roja, que assolí una fama a nivell nacional i també a França. Ara Pep Lluís Roses ha sabut continuar aquesta tasca. Són dos premis que defineixen molt la nostra essència, la nostra arrel, el nostre món», manifestà Pere Serra. Maria Antònia Munar va fer l'entrega dels coberts de plata a Pep Lluís Roses, i va ser el president Antich qui el lliurà a Jaume i Maria.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris