algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
23°

Alfredo Landa retorna al cinema amb la pel·lícula «El árbol del penitente»

El veterà actor protagonitza l'òpera prima de Josep Maria Borrell

El veterà actor Alfredo Landa es posa a la pell d'un capellà suïcida a la seva darrera pel·lícula, El árbol del penitente, òpera prima del realitzador Josep Maria Borrell, que s'estrenarà a tot Espanya el pròxim divendres.

«La pel·lícula és una bogeria i no té precedents en el cinema espanyol, és molt divertida i gens lògica. Segueix una mica la línia de Torrente», va explicar un home que ha estat lluny dels escenaris cinematogràfics durant quatre anys, des que va rodar amb José Luis Garci Canción de cuna.

«Quan vaig llegir el guió em va parèixer una barbaritat i vaig preguntar al director si tenia una segona lectura», va assenyalar ahir Alfredo Landa en el decurs de la presentació del film, en què també intervenen Javier Manrique, Elena Anaya, Ildefonso Tamayo i Albert Ponte, entre altres.

El árbol del penitente és una comèdia que relata, en to d'humor i despreocupació, el moment final d'una operació de contraban de la qual l'espectador desconeix els detalls. Tan sols sap que hi ha quatre personatges al desert al voltant d'un arbre, als qui el futur oferirà acció, enganys i trets.

Alfredo Landa va assegurar que no es troba malament perquè fa menys feina ara al cinema, sinó al contrari, que «el relleu generacional és normal i lògic».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris