cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
20°

Conservas Escalada, un món d'espontaneïtat

L'espai radiofònic de Cadena Cien es va retransmetre des de l'Escola d'Hostaleria de la UIB

Una divertida crònica aeroportuària inicià Conservas Escalada, un dels programes radiofònics estrella de la Cadena Cien, que excepcionalment es va retransmetre ahir des de l'aula Magna de l'Escola d'Hostaleria al Campus de la Universitat de les Illes Balears.

I és que Rafael Escalada i la resta del seu equip, compost per Manuel de Morales, Roberto Pablo o María Segurado entre d'altres, protagonitzaren un vol a l'Illa d'allò més accidentat en què no faltaren tots els components d'un dels més complets anecdotaris de viatge, que es perllongà fins a una estada a l'hotel d'allò més peculiar. D'aquesta manera, els divertits i enginyosos locutors de Conservas Escalada començaren a encalentir els motors d'un programa caracteritzat més per l'espectacle teatral que per una simple emissió radiofònica, per tal d'assegurar la diversió als nombrosos universitaris congregats. Una diversió de la qual els mallorquins ja varen poder formar part en una primera retransmissió a l'Illa ara fa dos anys, al Centre de Cultura Sa Nostra de Palma, amb la inestimable col·laboració de l'actriu Maribel Verdú.

«Aquesta vegada hem escollit la Universitat com a escenari, per motius de condicionament d'espai, i també per tal d'apropar el programa a la seva audiència, composta principalment per gent jove entre la qual s'inclou una extensa majoria d'universitaris», segons va assenyalar ahir Juan Andrés Ruiz, coordinador de la Cadena Cien Mallorca.

I és que Conservas Escalada continua sent fidel a la seva línia combinatòria entre l'humor i la música de caire actual, en una intensa programació de tres hores "de 17 a 20 hores en la freqüència 97.6 F.M.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris