cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
24°

Els nins pintaren molt a Portals

El concurs infantil per decorar camisetes va reunir més de 60 participants

El II Concurs infantil de pintura de camisetes que va tenir lloc ahir al matí a Portals va ser tot un èxit. Més de 60 nins d'entre 5 i 15 anys participaren en aquesta segona edició. L'organització va repartir entre els assistents les camisetes blanques així com pintures i una plantilla perquè els nins realitzassin el seu dibuix.

Ben arromangats i aprofitant tota la seva imaginació i bon quefer es convertiren en petits picassos i foren els mes petits els que gaudiren més amb la pintada de camisetes mostrant orgullosos als pares i amics el fruit del seu treball. Les cinc millors camisetes varen ser premiades. Entre els regals hi havia contes infantils, CD amb música per a nins i diverses menjades gratis per a tres persones a diferents locals de Portals.

Els guanyadors de la present edició foren: Maria del Carme Cortès (12 anys), Angelines Segura, (13 anys), Carmen Forteza, (9 anys), Miquel Campins (12 anys) i Nelissa Echegares (5 anys). Però la resta de nins no se n'anaren mans buides sinò que estaven ben contents perquè a més d'assaborir els caramels que es repartiren s'endugueren la camiseta firmada per ells mateixos.

Aquest concurs infantil que pretén amb el temps consolidar-se està emmarcat dins els actes que tenen lloc dins el programa d'activitats d'hivern que Portals realitza tots els anys de manera gratuïta i que sempre és una bona alternativa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris