cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
25°

La Confraria Jesús del Bon Perdó celebrà l'aniversari en un acte emotiu

Es va beneir la creu de guia i el nou estendard de l'agrupació musical

L'església del Beat Ramon Llul de Palma va ser ahir horabaixa la seu del XII aniversari de la fundació de la confraria de penitents Jesús del Bon Perdó. Nombrosos fidels, així com quasi tots els confrares, es reuniren per assistir a un acte molt emotiu que començà amb la imposició de medalles a tots els confrares, que varen ser rebudes de mans del pares Manolo Haro i Gabriel Moragues. Jaume Rosselló, reporter gràfic del Grup Serra també va rebre la imposició de la medalla pel seguiment que ha fet de la confraria, així com la padrina de l'agrupació musical i de la banda groc i verd de la mateixa confraria, Amalia Estabén.

En la cerimònia, que fou molt concorreguda, es comptà amb l'assistència del president de l'Associació de les confraries, Tomàs Darder, i el president de la confraria amfitriona, Gabriel Moragues. Després va tenir lloc la missa d'aniversari, presidida pel pare Manolo Haro, i es va poder escoltar el cor parroquial. Un cop acabada la celebració va tenir lloc la benedicció de la creu de guia, que fa poc que ha estat remodelada, i dels 11 hàbits de nou confrares. Així mateix, es va beneir el nou estendard de l'agrupació musical Jesús del Bon Perdó.

Gabriel Moragues, president de la confraria, va manifestar que «aquest nou estendard és de grandària similar als guions perquè resulti fàcil de portar». Catalina Sampol i Magdalena Martorell han intervingut en el brodat de l'estendard, que s'estrenarà el proper dia 14 d'abril en la processó que precedeix l'acte de pregó de Setmana Santa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris