algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

L'esperança florí als jardins de Sant Domingo

Centenars de persones posaren el seu granet de solidaritat en l'acte festiu organitzat per Intermon

Els jardins de Sant Domingo de Palma s'ompliren ahir de solidaritat i festa. Era «un dia per a l'esperança» organitzat per Intermon amb l'objectiu de mobilitzar i conscienciar la gent de la necessitat d'un món més just. Centenars de persones aprofitaren la jornada per passejar-se pel recinte i entrar en contacte amb la realitat del Tercer Món i les seves problemàtiques. Música, jocs per a infants, joves i grans, tallers de pintura, macramés, polseres de pasta, màscares aproparen l'Àfrica subsahariana. També hi va ser present la denúncia del comerç d'armes i un clam perquè l'educació bàsica sigui una realitat arreu del món.

L'acte comptà amb l'assistència de la consellera de Sanitat, Aina Salom, que va aprofitar per fer unes compres solidàries, i el batle de Palma, Joan Fageda, entre altres autoritats. Els més petits gaudiren de debò amb els tallers de pintura, jugant a canviar-se la cara. Les jovenetes també es volien fer trenes als cabells i els més grans aprengueren a fer macramé. Però juntament amb aquestes activitats, la música també sonà per a l'esperança. Es comptà amb les actuacions de Jaume Anglada, Doctor Martín Clavo, Gehache, el grup infantil Paperi i La Abeja Maya.

La festa de la solidaritat es va celebrar simultàniament en 28 ciutats espanyoles. Les diferents activitats es varen convertir en una festa, però una festa diferent. Una manifestació de solidaritat dels participants col·laborant en el projecte i donant suport a importants reivindicacions. Els fons recaptats aniran destinats a la tasca d'Intermon en el projecte de desenvolupament integral a la zona del llac Fitri i un projecte d'escolarització de menors i formació d'adults a Burkina Faso.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris