algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
22°

Portocristo celebra el naixement de la confraria de Pasqua Verge del Carme

La cerimònia se celebrà a l'església parroquial amb càntics dels Blavets de Lluc

Per primera vegada les processons de Setmana Santa de Portocristo comptaran amb la desfilada de la nova confraria de passos Verge del Carme.
Aquesta va ser presentada i inaugurada oficialment la nit del passat divendres en un acte que es desenvolupà a l'església parroquial de la localitat costanera de Manacor.

En el transcurs de l'acte, el representant de la nova confraria va destacar molt especialment l'alegria i la satisfacció amb què tota la gent que forma part d'aquesta germandat ha acollit el fet que s'hagi pogut constituir la confraria.

L'acte de presentació consistí en una missa solemne oficiada pel rector de Portocristo juntament amb el de la capital del Llevant i un representant del Bisbat de Mallorca, en el decurs de la qual es pogué gaudir en tot moment de les veus dels Blavets del Santuari de Lluc. Una vegada finalitzada la celebració de l'eucaristia, es donà pas a la benedicció de l'estendard de la nova confraria, en el qual es representa la Verge del Carme amb el nin Jesús als braços, dins d'una aurèola ovalada i envoltada de rics brodats.

L'estendard, que serà portat pel màxim responsable de la confraria, rebé les aigües sagrades juntament amb el tambor i els elements propis que cada confraria ha d'adoptar per poder constituir-se de manera oficial. La culminació de l'acte de presentació va esdevenir quan el representant de la confraria de passos Verge del Carme va fer lliurament de diplomes commemoratius de la constitució d'aquesta germandat als Blavets, als rectors, als membres d'altres confraries de la localitat, als mitjans de comunicació i a altres assistents a l'acte.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris