algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

«Ser escollits per al pop rock d'Hospitalet ja és un premi, si guanyam serà increïble»

Els mallorquins de Glycerine foren seleccionats entre 300 grups de tot Espanya

Després de poc més de dos anys com a formació, el grup mallorquí Glycerine participa aquest cap de setmana al festival Pop Rock d'Hospitalet. El grup fou seleccionat entre més de tres-cents grups musicals d'arreu de tot Espanya i competirà amb altres onze formacions, entre les quals es troben els també mallorquins The Nash. La formació, integrada pel guitarra Rafa Alemany, el baix Gabriel Ramis i liderada pel cantant i bateria Lluís Segura, destaca la importància d'aquest esdeveniment per a la seva carrera musical.

Segons afirma Segura, «Sols el fet de seleccionar-nos va ser un premi per a nosaltres, és una gran oportunitat i ja és com si haguéssim guanyat. Ara bé, si finalment guanyam serà del tot increïble». Els mallorquins tan sols disposen de mitja hora per convèncer el públic i han preparat un repertori de sis temes. D'aquests, quatre són els que integren el seu disc, el primer que treuen al mercat i editat recentment per Blau, i els altres dos són de nova creació i es presenten sota els títols Flying i Fisrt Time.

Tots ells són en anglès i parlen de vivències pròpies, de coses la vida, de la nostàlgia del passat... fins a voler esdevenir en petits poemes. Així i tot, Lluís Segura destacà que a la seva formació se supediten les lletres al so final de la música, que s'apropa a l'estil de grups com ara Pearl Jam, Live o Grant. Cal esmentar que Glycerine ja resultà guanyador del festival Art Jove 99, organitzat pel Govern balear, i amb els doblers aconseguits editaren les 500 còpies del maxim CD que amb el títol genèric que identifica la formació ja ha aconseguit gran èxit per part de la crítica.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris