cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
19°

«Per Pasqua, ressuscita el plaer de la carn»

Pere Sampol presentà la campanya del Govern balear de productes alimentaris tradicionals

68400

Els assistents gaudiren de la degustació dels productes tradicionals.

J. M.

Per Pasqua, ressuscita el plaer de la carn és l'atrevit i subtil eslògan aprovat per la Conselleria d'Economia, Comerç i Indústria del Govern balear de la nova campanya de promoció dels productes alimentaris tradicionals de Pasqua de les Illes, que inclou la carn com un dels principals ingredients. D'altra banda, amb el lema Per Pasqua, ressuscita el plaer del dolç es farà referència als productes de pastisseria.

Amb la campanya publicitària, presentada ahir pel vicepresident i conseller del Govern, Pere Sampol, es pretén continuar la promoció dels productes d'alimentació de les Balears. Una tasca que s'inicià durant les passades festes nadalenques, en què el Govern va donar suport a la publicitat dels productes lactis, com també a l'etiquetatge del sector càrnic com a producte balear.«Des del Govern som conscients que aquest eslògan és atrevit, però s'ha de tenir en compte que el que recomanam és menjar carn durant la Pasqua i mai no en època de Quaresma», va especificar ahir Pere Sampol.

A l'acte de presentació, que va tenir lloc a la capella del Consolat de la Mar i en què també foren presents la directora general d'Agricultura, Margalida Estelrich, el president de l'Associació de Forners i Pastissers de Mallorca, Llorenç Tur, com també el president de l'Associació de Forners i Pastissers de les Balears, Miquel Sbert, s'hi exposà com a principal objectiu la recuperació del menjar típic d'aquestes festes sota l'encertat lema de Per Pasqua, ressuscita....

Així, es pretén fomentar la recuperació de tradicions culinàries de la cultura de les Illes, com també l'elaboració d'aquesta cuina amb matèries primeres d'origen balear i sense fer cap tipus de referència a marques comercials. A més, aquest objecte promocional també s'estén a tots els establiments fabricants dels productes com forns, pastisseries o carnisseries i ramaders del sector, per tal d'oferir una estructura de suport als productors agroalimentaris.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris