cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
25°

La cuina ja és oberta: Bon profit!

Fins divendres de la setmana que ve la Mostra permet tastar alguns dels millors plats de Mallorca

La setzena edició de la Mostra de Cuina Mallorquina, organitzada per l'associació de Restauració de Mallorca, s'obrí ahir migdia al públic amb l'assistència dels màxims representants de totes les institucions de la Comunitat. Ubicada al recinte firal del polígon de Llevant i ocupant 3.000 metres quadrats de superfície, estarà oberta cada dia fins divendres de la setmana que ve, de les 12.30 fins a les 16.00 hores al migdia i de les 19.00 fins a les 23.00 hores al vespre.

En el decurs de la seva inauguració, el president del Govern de les Illes, Francesc Antich, féu referència al poder de convocatòria de la Mostra de Cuina, que «amb un aspecte tan senzill i quotidià com és el fet de menjar es converteix any rere any en un gran esdeveniment». Així mateix, posà en relleu l'oportunitat d'aquesta mostra per «tastar des de les receptes de cuina més elaborades i novedoses a les més antigues, totes elles amb provada qualitat i la confiança de les bones mans dels nostres cuiners».

D'altra banda, la presidenta de Mallorca, Maria Antònia Munar, destacà el fet cultural de la mostra gastronòmica perquè és un lloc d'encontre dels mallorquins. Tot seguit de la inauguració, que fuu precedida per ritmes de pasdoble a càrrec de la banda de música municipal, l'organització de la Mostra ja tenia parada la taula aproximadament per a una seixantena de comensals entre autoritats, empresaris i organitzadors.

Entre l'oferta culinària, de tot i molt. Bunyols, sobrassada i altres embotits de Mallorca, cítrics de Sóller, cafè, vi de Binissalem i el Llevant, entre altres productes molt mengívols, acompanyaren els plats del dia... Així i tot, encara n'hi haurà més. Fins divendres de la setmana que ve, quan es clou la mostra, vint-i-dos restaurants, cinc escoles de cuina, dues destil·leries, nou cellers de vi, cinc pastisseries i dos torradors de cafè passaran per aquestes instal·lacions, en les quals també és present el Grup Serra.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris