cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
22°

«Palma per a dos»: Tradició i modernitat

Ahir es presentaren a Manacor els premis del XIII Concurs de Disseny del moble de la comarca

«Palma per a dos» és el títol del disseny mobiliari que ha estat guardonat amb el primer premi del XIII Concurs de Disseny del Moble de la comarca de Manacor d'aquest any. Dues dissenyadores professionals de Barcelona, Núria Coll i Clara Marquina, han presentat «un producte innovador capaç d'equilibrar la tradició i la modernitat a través de la fusta i la palma», segons l'acte del jurat del concurs que ahí féu públics els resultats.

El segon guardó de la categoria de professionals ha estat concedit al producte presentat pel barceloní Roman Pueyo, sota el lema «Savana». En aquest disseny s'han valorat les referències formals del tauler i la resolució tècnica del sistema mòbil de l'acoblament del teixit com a suport.

En referència a la categoria d'estudiants de disseny, el primer guardó ha estat per al valencià, Francisco Javier Esteve sota el lema «Alehoop».És una peça auxiliar que té utilitat tant a nivell formal com tècnic. A més, el jurat ha explicat que «les proporcions entre el sobre de fusta i l'estructura metàl·lica guarden un bon equilibri».

Dos joves estudiants de l'institut Mossèn Alcover de Manacor han estat els guanyadors del primer i segon premi de la categoria C que estableix el concurs de disseny del moble. Alícia Cantó ha executat un projecte titulat «Bar de Primavera» i Antònia Vaquer ha estat guardonada amb el disseny «Foc».

A més dels premis esmentats, s'ha atorgat un accèssit al disseny d'una taula presentada per Joan Pau Lillo anomenada «Gothic». La característica que més ha agradat al jurat ha esta el sistema d'encaix contructiu, així com les múltiples possibilitats d'adaptació a un altre mobiliari.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris