algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
16°

Un il·lusionat Joan Fageda inaugurà el Ram

El batle de Palma i la delegada del Govern visitaren i gaudiren de les atraccions del recinte

66918

Joan Fageda tallà la cinta inaugural en companyia de Catalina Cirer.

J.M.

Com tots els personatges socials que s'apreciïn i que tenguin una gran rellevància a casdascun dels actes a què acudeixen, el batle de Palma, Joan Fageda, va protagonitzar una entrada triomfal i gairebé puntual a la seva cita d'ahir a les 11 hores per tal d'inaugurar oficialment la Fira del Ram, que romandrà oberta fins al principi de maig.

Amb els aplaudiments de fons d'un nombrós públic que es congregà al recinte firal del Camí de Jesús, convidats per a l'ocasió, Joan Fageda va tallar la solemne cinta inaugural, en companyia de la delegada del Govern, Catalina Cirer; el president de l'Associació de Firaires de Balears, Rafael Fernández; i el seu portaveu Ramon Sans.

Una esplèndida jornada assolellada i plena d'il·lusió infantil caracteritzà l'acte commemoratiu, en què les atraccions de la Fira varen estar a la disposició dels alumnes de diferents escoletes municipals i centres d'educació especial, de manera totalment gratuïta, per tal que els més infants i les persones amb deficiències físiques o psíquiques poguessin gaudir per un dia dels atractius del Ram.

Mentre visitava les instal·lacions del recinte, Fageda va agrair públicament l'atenció que prestaren els treballadors de la Fira als nins i nines disminuïts físics per tal de facilitar-los la diversió en «un dia molt especial ple d'il·lusió en què els firaires mostren la seva generositat». Una il·lusió de la qual el batle i la delegada del Govern participaren retornant per un moment a la seva infància amb la pujada a algunes de les atraccions.

D'aquesta manera, Joan Fageda i Catalina Cirer compartiren un divertit viatge en els cotxes de xoc Aragón 2 en què conduïa la delegada del Govern, perquè com assenyalà humorísticament el batle a Cirer, «hauràs de conduir tu perquè jo no he portat el carnet». Els diferents representants de l'Associació de Firaires de les Balears, així com Xisca Pol, exregidora de Consum i assessora de l'Ajuntament, es varen unir a l'intens i copejat moviment de la pista en altres cotxes de xoc.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris