algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
23°

Sols quinze actors participen en una prova per interpretar Beckett dirigits per Tomba

L'escàs nombre fa perillar una oportunitat «única» per representar les Balears a Sitges

Tan sols una quinzena d'actors es presentaren ahir a la prova organitzada per la direcció general de Cultura al Teatre Principal per al muntatge de l'obra Fi de partida del dramaturg Samuel Beckett, conegut entre d'altres obres per Esperando a Godot.

La producció mallorquina, en el cas que finalment es tregui endavant, és previst que s'estreni a la propera edició del Sitges Teatre Internacional i serà dirigida pel romanès Gabor Tomba, un dels millors especialistes en l'obra de Beckett en el panorama internacional.

De la prova, se n'han d'escollir tan sols quatre actors, però amb perfils molt específics i amb capacitats per interpretar els personatges de l'obra. Des de la direcció general de Cultura es deixà entreveure la seva decepció per la manca de participació en una oportunitat considerada «única» i de gran importància per als actors balears.

La direcció general aconseguí que Tomba es posàs al capdavant d'aquest muntatge a través de la direcció del Festival de Sitges. Ara, en cas que Tomba no vegi possibilitats serioses perquè els actors que s'han presentat responguin amb els perfils demanats la producció serà duita endavant pels catalans.

Els personatges requerits són una actriu d'entre trenta i quaranta anys, un actor de la mateixa edat i altres dos d'entre 25 i 40 anys. Pel que sembla, els principals problemes han esdevingut a l'hora de trobar l'actriu. La importància que els actors responguin a determinats perfils, a més que tenguin grans habilitats interpretatives, és obligada, segons Tomba, per la mateixa obra de Beckett.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris