nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 13°
14°

Les Balears mostraran la seva riquesa cultural a l'Expo2000 de Hannover

El pavelló espanyol dedicarà una setmana a promocionar la Comunitat

Amb la intenció de promocionar la riquesa cultural de la Comunitat Autònoma, el pavelló espanyol a l'Exposició Universal de Hannover 2000 dedicarà una setmana dins del mes d'octubre a les Illes Balears. La proposta, emesa des de la Societat Estatal Hannover 2000 a Espanya, és actualment estudiada des del Govern balear amb la finalitat de dissenyar una setmana d'iniciatives i activitats adreçades a difondre la cara més cultural de la nostra Comunitat.

Tot i que el programa encara no s'ha enllestit, fonts de l'Executiu illenc han apuntat com a primordial aprofitar aquesta ocasió per mostrar el vessant més cultural de la Comunitat. Seran, per això mateix, les conselleries de Turisme i de Cultura les encarregades de coordinar-se en la creació d'un programa on no falti cap representació de les tradicions i les manifestacions artístiques que floreixen a l'Arxipèlag.

La proposta d'organitzar una setmana per donar-se a conèixer a través de les seves manifestacions i actes culturals al pavelló espanyol ha estat oferta a totes les comunitats autònomes de l'Estat, amb la intenció d'oferir la visió de conjunt d'un «país sense fronteres, amb un elevat sentiment humà i solidari, que està fent una bona gestió mediambiental, amb una rica biodiversitat i un alt nivell tecnològic que s'aplica a la millora de la qualitat de vida, un país amb una rica pluralitat cultural i lingüística».

Dins dels cinc mesos de durada de l'Expo2000 de Hannover, la Setmana de les Illes Balears ocuparà el pavelló espanyol del 2 al 8 d'octubre. Signat ja el conveni per a l'organització d'aquesta programació, la propera passa tindrà lloc el proper dijous, quan el president Francesc Antich es reunixi amb el gerent de la Societat Estatal Hannover 2000 i els responsables de les diverses comunitats representades al pavelló espanyol, a fi de crear les comissions d'organització de l'esdeveniment.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris