algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
21°

Música Nostra arriba «En directe» i tanca una etapa per obrir-se camí a la renovació

El grup presenta un nou disc que inclou cançons dels concerts i altres inèdites

Volen tancar una etapa i obrir-se nous camins però sense abandonar tot el que han fet fins ara. El grup mallorquí de folk Música Nostra treu un nou disc que sortirà a la venda el proper dia 17 d'abril que inclou una selecció de cançons dels concerts fets pels pobles de Mallorca en el 98 i 99 sota el títol En directe. En aquest treball s'hi poden trobar 16 temes, entre ells clàssics del seu repertori com Fandango enamorat, Però Bernat i també una novetat inèdita que és una versió del conegut bolero Pensa en mi. El disc es presentarà el proper dia 29 d'abril a ses Voltes.

«Amb aquest disc també hem volgut oferir una imatge del que és la nostre feina. Amb ell marcam una etapa. Ara ja estam treballant amb noves cançons. Tenim ganes d'obrir una mica més el ventall de possibilitats però sempre mantenint el que hem estat fins ara. A la gent li agrada ballar amb les nostres cançons. Tenim moltes ganes de tirar endavant. Si creixem trobarem altres camins per arribar a la gent, noves maneres de dir coses, beurem d'altres fonts. Nosaltres opinam que la gent que creu en nosaltres es mereix aquest esforç de renovació», afegia Miquelina Lladó.

El nou disc està dividit en una primera part que són cançons per ballar i una segona part que inclou cançons que són més per escoltar però sense perdre el ritme alegre que tenen tots els temes de Música Nostra. «L'experiència d'enregistrar En directe ha estat molt interessant ja que és un repte i la veritat és que estam molt satisfets del resultat. El disc resumeix molt bé el que és un concert de Música Nostra a una plaça», afegia Miquelina Lladó.

En el nou treball es troben sis temes nous, entre ells dos boleros, una jota dedicada a Guillem d'Efak, una mateixa i una jota valenciana. «Volíem reflectir la influència de la música que ens arriba d'allà. També hi podem trobar peces emblemàtiques com la Jota marinera». Un dels altres temes que s'hi recullen és Pensa en mi. «Aquesta cançó va ser una comanda que ens varen fer per a un espectacle teatral i la gent quan la cantam en els concerts li agrada molt, per això varem pensar que la podíem incloure. Algunes de les altres cançons també estan renovades, s'han fet nous arranjaments», afegia Miquelina Lladó.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris