cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
13°

Una televisió anglesa necessita un miler d'extres per participar a un rodatge a l'Illa

El film, ambientat en la segona Guerra Mundial, comença a gravar-se el 24 d'abril

La productora Palma Pictures cerca a Mallorca al voltant d'un miler d'extres per participar en un nou film de capital anglès que es rodarà a l'Illa a partir del proper dia 24 d'abril. D'acord amb una informació apareguda al Majorca Daily Bulletin, publicació editada pel Grup Serra, el llargmetratge, amb importants components de drama, estarà ambientat en la Segona Guerra Mundial i el rodatge es perllongarà al voltant d'unes sis setmanes. Al darrere d'aquesta producció es troba Channel Four, que farà d'aquest film una de les banderes de la propera programació nadalenca.

El llargmetratge, que està previst que es divideixi en dues parts, tindrà una durada aproximada a les quatre hores i ha estat adaptat sobre una trilogia del reconegut escriptor Evelyn Waugh, autor també de la novel·la de la popular sèrie Retorn a Brideshead, així com de Decadència i Caiguda, entre moltes d'altres.

L'Illa de Mallorca servirà com a escenari per al rodatge d'escenes ambientades a Egipte, Creta i França, i d'altres indrets de la Mediterrània i els extres serviran per constituir el gran gruix de les tropes aliades en els conflictes i batalles que es recrearan.

Aquesta superproducció anglesa serà, fins el moment, la major que ha realitzat la indústria cinematogràfica a les Balears. Així mateix, suposarà el major reclutament d'actors extres per a un rodatge que es du a terme en diverses localitzacions i paratges de Mallorca. Per a la seva realització sembla que no s'escatimaran doblers i també s'enregistraran diverses vistes aèries. D'altra banda, i seguint amb la informació publicada pel Mallorca Daily Bulletin, està previst un altre rodatge a Menorca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris