algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
23°

Walter Salas-Humara o l'inconfusible so de la música independent americana

The Silos presentà el seu novè compacte, «Nuestra vida», a l'auditori de Sa Màniga

«Nuestra vida és un homenatge per a tots els nostres seguidors espanyols, perquè puguin escoltar la nostra discografia», així exposa Walter Salas-Humara, líder de The Silos el principal propòsit amb el qual sorgeix el novè treball d'un dels grups més sol·licitats en l'àmbit de la música independent americana.

Un compacte recopilatori, amb una edició exclusiva per al segell BlauDisc Medi per distribuir a tot Europa, que a pesar que es va enregistrar fa uns mesos es presentà ahir oficialment a l'Illa amb una actuació a l'auditori de Sa Màniga, de Cala Millor, en què tal com exposà Walter Salas oferiren el personal estil de la banda, amb més duresa acústica que mai. Un concert que va marcar l'inici de la gira espanyola de The Silos, que després es traslladarà a ciutats com Cadis, Múrcia, Granada o Burgos amb l'objectiu d'«abraçar més indrets de la geografia espanyola, ja que sempre actuàvem a les principals ciutats, com Madrid, Barcelona o València» assenyalà el vocalista.

Les experiències que se succeeixen en el decurs del camí de la vida, que permeten créixer l'ànima o l'intel·lecte de l'ésser humà, amb els subsegüents sentiments d'amor o maduració de l'individu, són el fonament dels dotze temes que componen el disc. Un treball que inclou les gravacions de temes de cadascuna de les èpoques desenvolupades per la banda i del treball en solitari de Salas, entre l'any 1986 i el 1998. Diferents etapes que han denotat, si cal encara més, la forta personalitat d'una agrupació, reconeguda com a fetitxe dels anys 80, amb una clara influència de la Velvet Underground i Neil Young.

Tal com afirma la veu inconfusible de Walter Salas, «el criteri de selecció de les composicions deNuestra vida no ha tingut res a veure amb la troballa dels temes més populars de la banda, sinó que m'he cenyit a incloure-hi les peces que tenen un valor més personal i emotiu per a mi».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris