algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

La Mostra de Cuina comença a parar la taula amb els millors plats de Mallorca

Dimecres que ve s'obre al públic la setzena edició d'aquest esdeveniment gastronòmic

102784

Munar, amb Antoni Gil i la pintora Paquita Isern després de presentar la Mostra.

J.R.

L'activitat grastronòmica més important i popular de totes les que es realitzen a les Illes Balears, la Mostra de Cuina, arriba enguany a la seva setzena edició sota l'organització de l'Associació Empresarial de Restauració de Mallorca. En total seran més de 3.000 metres quadrats els que es posaran a l'abast del sector des del proper dia cinc d'abril i fins dia catorze per oferir degustacions de les darreres receptes autòctones de Mallorca i dels productes propis.

Vint-i-dos restaurants, cinc escoles de cuina, dues destil·leries, nou cellers de vi, cinc pastisseries i dos torradors de cafè, entre d'altres molts col·laboradors, pararan taula per a les prop de seixanta-dues mil persones que està previst que passin pel recinte firal del polígon de Llevant en els referits dies. El president de l'Associació de Restauració, Antoni Gil, destacà el fet que de cada any els professionals hagin contribuït a elevar el nivell de la mostra a través de les seves receptes i lamentà el fet que alguns restaurants i d'altres interessats no hi hagin pogut participar per la manca d'espai.

En aquesta edició, els organitzadors han volgut introduir un caire especial a través de les receptes que es presentaran. La tasca de recuperació de les fitxes de degustació, feta la passada edició, ha estat un fet positiu doncs ha servit per recollir opinions i per millorar, en el possible, els plats i garantir així el nivell gastronòmic de l'esdeveniment.

Pel que fa a Maria Antònia Munar, presidenta del Consell, entitat que col·labora en l'organització de la mostra, destacà la trobada gastronòmica com a fet cultural i assenyalà que amb la celebració any rere any d'aquesta mostra s'«ha aconseguit ajudar la nostra agricultura, elevar la valoració dels nostres productes i col·locar els nostres vins a les cartes nacionals i internacionals».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris