algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Edicions 62 du al mercat català el darrer 'best-seller' en literatura juvenil

Entre les novetats del segell figura la biografia de l'exministre Jordi Solé

73346

Jordi Solé.

Tot un fenomen de vendes al mercat del llibre nord-americà, Harry Potter i la cambra secreta acaba d'arribar al mercat català de la mà del segell barceloní Edicions 62. El llibre, tota una promesa a la vista de l'esdevingut als Estats Units, i de les 32 llengües a les quals ha estat ràpidament traduït, apareix a la darrera fornada de novetats de l'editorial, al costat de les memòries de l'exministre de cultura Jordi Solé, i de la traducció de Xavier Pàmies de l'excel·lent novel·la de Cormac McCarthy Tots aquells cavalls.

Número 1 absolut de vendes als Estats Units, amb 14 milions d'exemplars distribuïts, Harry Potter i la cambra secreta ha suposat la projecció definitiva de J.K.Rowling, la seva autora, després de l'insòlit èxit assolit internacionalment amb la seva primera novel·la, Harry Potter i la pedra filosofal, que engrescà tant lectors joves com adults.

Al costat d'aquesta aposta pel «best-seller» de literatura juvenil, Edicions 62 ha llançat al mercat Una història optimista. Són les memòries de l'exministre de cultura, Jordi Solé, catedràtic de Dret Constitucional i un dels fundadors de la Bandera Roja, que figurà entre els diputats sorgits de les primeres eleccions democràtiques i que fou membre de la ponència redactora de la Constitució de 1978, de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya i els Estatuts d'Euskadi i de Galícia.

Una altra novetat destacable del segell és la publicació de la traducció al català de Tots els cavalls, amb la qual es recupera una de les millors obres del que és un dels autors canònics de la literatura americana contemporània, Cormac McCarthy. Novel·la de grans paisatges i narració precisa, Tots els cavalls situa el seu autor com a digne deixeble de Faulkner en la descripció del sud nord-americà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris