nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Diabéticas encalenteixen motors per a la gran estrena de Nadal; «Carrer Amargura, 13»

A l'estil de «13 rue del percebe» els personatges populars de la Palma de principi de segle prenen relleu

El dia 22 de desembre és l'assenyalat per a una gran estrena a l'estil hollywoodienc però amb aires de «macarronada mallorquina» de l'estrena de la nova obra de Diabéticas Aceleradas a la sala Mozart de l'Auditòrium de Palma.

Sota el títol Carrer Amargura, 13 serà en cartell fins al proper 13 de febrer i serà una peça de la qual el públic podrà ensumar «molta d'olor».

Desmarcant-se del tot del seu anterior gran èxit, Ses matanceres van fortes, Diabéticas sorprèn amb una obra molt més versàtil i amb la qual es vol retre un homenatge als que es consideren els personatges més populars de la Palma de principi de segle, com ara Nicolau Marieta o la mítica Coloretes.

A l'estil del còmic 13 rue del Percebe, l'escenografia se centra en l'edifici d'una travessia de l'històric carrer Socors.
Un seguit d'historietes d'estira i amolla entre veïns molt poc ortodoxos de l'edifici i els seus voltants endinsen al públic expectant en una atmosfera plena de colors, sensacions i episodis decidits pel destí que els impedeix deixar de riure en tot el temps que es perllonga l'obra.

A això s'afegeix el sarcasme peculiar d'aquesta companyia de teatre que té previst fins al dia de l'estrena que un desplegament de personalitats i artistes arribin a l'estil de les grans estrenes de Hollywood per entrar en matèria.

Gràcies a la versatilitat de Carrer Amargura, 13, després d'acabar amb el públic mallorquí, Diabéticas té previst iniciar una gira per diverses ciutats espanyoles amb l'objectiu de fer-los arribar el seu teatre. Per aquesta raó, l'obra serà traduïda al castellà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris