algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 13°
13°

La dona del nou mil·lenni és «femenina, amb caràcter i molt de poder»

El dissenyador que vestirà de novia Cristina Sánchez presentà la col·lecció del 2000 a Pacha

«El segle XXI és el segle de la dona; un dona amb caràcter i sobretot amb molt de poder». Així de clar i contundent definí el dissenyador Petro Valverde la dona que s'imposarà en el nou mil·lenni. El creador dels vestits femenins i elegants que llueixen senyores de la talla d'Isabel Presley fins a la mateixa infanta Elena, arribà ahir migdia a l'aeroport de Son Sant Joan acompanyat dels seus col·legues "el periodista de Cróniques Marcianas Carlos Ferrando", per assistir a la desfilada de moda organitzada en la discoteca Pacha de Palma.

El dissenyador afirmà que la dona del 2000 trenca «afortunadament» amb el caràcter androgin en la forma de vestir-se per retornar a la moda femenina que més agrada als homes. «L'any vinent la dona exaltarà les corbes amb roba molt femenina. No és exactament un retrocés als vestits d'abans sinó un canvi de concepció en la dona que fins ara ha vestit més com un home», comentà.

Valverde avançà doncs l'estil que té pensat per l'any que arriba tot incidint en les formes dels costats i la cintura sense abandonar, aixó sí, un tipus de roba pràctic, fet per la dona «d'avui en dia, una dona actual i dinàmica», afegí Valverde. Precisament en la desfilada d'ahir, Valverde explicà que presentaria una mostra del que serà la col·lecció del 2000, juntament amb la col·laboració especial del dissenyador de joies Chus Bures.

Valverde apuntà que en la desfilada es podria observar diverses col·leccions de roba i de forma predominant, els vestits d'alta costura de nit, llargs de festa. Vestits llargs de festa a base de teixits nobles com la seda, el vellut, la pedreria, en dissenys molt elaborats és el que les models exhibiran per aquest recorregut per l'activitat professional del conegut dissenyador.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris