cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
16°

Santiago Picatoste mostra a l'Espai Mallorca el camí de l'art pop a l'estil personal

C.C. Palma.
Amb l'exhibició d'una vintena de llenços, el jove artista Santiago Picatoste ocupa des d'ahir l'espai expositiu de l'Espai Mallorca de Barcelona. Emmarcada sota el títol genèric de Codis, la mostra arriba a la Ciutat Comtal de la mà del galerista mallorquí Xavier Fiol, i serà a l'aparador artístic de l'Espai fins un cop passades les festes de Nadal.

Mostra d'un camí iniciat en la línia del Pop-art que tendeix vers una abstracció de petjada més personal, Codis és la nova aposta del director de l'Espai Mallorca, Sebastià Alzamora, pels nous valors que cerquen un lloc al món de les arts. En aquesta línia, l'Espai recuperarà passat Nadal l'exposició Tres artistes del Raval a l'Espai, mostra que aglutinà les obres de tres joves pintors i que, malgrat la seva bona acollida, no pogué exhibir-se més de dues setmanes.

La inauguració d'aquesta mostra, explicà Alzamora, serà seguida en dates pròximes per la presentació del Llibre de la cuina de Mallorca, estudi i receptari elaborat pel prestigiós gastrònom Jaume Fàbrega.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris