cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
22°

El 58 per cent dels joves no parla de sexualitat ni de sida amb els pares

El Ministeri de Sanitat i la Caixa llancen una gran campanya contra la sida

El 58 per cent dels joves no parla amb els seus pares ni de la sexualitat, ni de les drogues ni de la sida, afirmà la directora de projectes educatius i socials de la Fundació la Caixa, Isabel Martínez.

La Fundació la Caixa ha portat a terme una enquesta en el 93 per cent dels centres de secundària d'Espanya, per conèixer el grau de comunicació entre pares i fills en els temes de sexualitat, sida i drogues. Els resultats d'aquesta campanya han assenyalat la necessitat de fomentar la comunicació entre els pares i els fills, per la qual cosa la fundació ha preparat una campanya.

Amb l'objectiu de fomentar el diàleg entre pares i fills sobre la sexualitat, com a mesura de prevenció de la sida, el Ministeri de Sanitat i Consum i la Fundació la Caixa presentaren la campanya per a la prevenció de la sida, en la qual s'han invertit 95 milions de pessetes, segons dades aportades pel Secretari del Pla Nacional sobre la Sida, Francisco Parras.

Així, el Ministeri de Sanitat ha destinat 65 milions de pessetes per la realització i emissió de l'espot televisiu que es podrà veure a totes les cadenes nacionals i autonòmiques entre el 26 de novembre i el 3 de desembre. L'espot, del qual es realitzaran 163 passades, aborda les dificultats que troben els pares i mares per parlar de sexualitat amb els seus fills, i porta per lema: «Parlar de sexe és prevenir la sida».

Per la seva part, la Fundació la Caixa ha destinat 30 milions de pessetes a l'elaboració i implantació d'aquesta campanya, que és l'extensió a un àmbit nacional de la que es va realitzar a Catalunya durant sis mesos.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris