algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
18°

La música de cambra de formacions petites arrasa a l'Illa els hiverns

El trio Sieber actua avui a Cala Millor i oferirà tres concerts clàssics més

«Es gaudeix molt més tocant en petits grups com a solistes que no pas en grans orquestres. Es pot triar els músics, les obres com és en aquest cas, que ens hem unit els tres per venir a Mallorca». Amb aquestes paraules s'expressaren els components de l'«atípica» però encisadora formació Sieber Trio, que al llarg d'aquesta setmana oferiran quatre concerts de música de cambra a diferents localitats de la Part Forana de Mallorca.

La formació, integrada per dos músics catalans Jordi Gendra (a la flauta), Carles Pertegaz (clarinet) i un d'alemany , Thomas Eberhard (fagot), varen interrompre el seu assaig a l'hotel on s'hostatgen per donar unes declaracions a Diari de Balears. Els músics arribaren el 22 de novembre per participar en l'anomenat programa «Un hivern a Mallorca», impulsat pel Govern balear a través de Foment de Turisme.

Aquesta iniciativa segons recordà Jordi, «té com a objectiu dur un poc de cultura al turista per contrarestar el que se li dóna durant l'estiu. Es tracta d'oferir qualque cosa més que sorra i cervesa i aquesta és la nostra missió», afegí. Els Sieber comencen el cicle de concerts avui vespre amb la primera de les actuacions que tindrà lloc al nou auditòrium de Cala Millor a les 20.30 hores. El dia 26 oferiran el concert a la biblioteca Can Torró d'Alcúdia i després duran el seu repertori "de música predominantment clàssica" fins a l'hotel Monaver de Campanet (a les 19.00 hores). La darrera funció del trio musical serà el dia 30 a l'església de Peguera (17.00 hores).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris