algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
15°

Grans veus s'ajunten per un «Sí a la vida»

El Teatre Principal acull el 3 de desembre un nombrós concert a benefici de la lluita contra la sida

85120

Coordinadors de l'escola i del Concert presentaren ahir la gala.

P. Bota.

Mentre hi ha vida, hi ha esperança. Sovint se senten aquestes paraules, però és que l'esperança és el darrer que s'ha de perdre i sobretot quan es veu una llum. La desil·lusió és sempre una mala companya. El dia 1 de desembre es commemora el Dia Mundial de la Lluita contra la Sida i ha de ser un crit, un crit ben fort de «Sí a la vida». Això està cantat. L'Escola de Sida, Salut i Convivència de les Illes Balears ha organitzat per a divendres dia 3 de desembre un gran concert solidari. Grans cantants de Catalunya i les Illes posaran la seva veu al servei de la solidaritat. Veus que poques vegades tenen ocasió de sentir-se en una sola nit.

El Teatre Principal en serà l'escenari. Lluís Llach, Maria del Mar Bonet, Marina Rossell, Música Nostra, Sílvia Comes & Lídia Pujol i Ricky López són els artistes que ompliran l'escenari de bona música. El concert començarà a les 22 hores i serà Lluís Llach qui obrirà la nit; la darrera actuació serà Maria del Mar Bonet. El preu de les entrades serà de 2.500 a 3.000 i hi haurà una fila solidària a 20.000 pessetes. Les entrades des d'avui ja són a la venda.

L'Escola de Sida de les Balears des del 1995 centra la seva activitat en la prevenció, la informació i la reivindicació amb l'objectiu de normalitzar socialment la sida. És una lluita no sols contra la sida biològica, sinó també contra la sida social. Des de l'escola cada any s'intenta fer alguna activitat lúdica. L'any passat es va fer una subhasta d'art que tingué la col·laboració del tennista Carles Moyà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris