algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
23°

Una gimcana amb més al·licients dels prevists

Malgrat el fred i la pluja, 87 vehicles participaren ahir a la IX prova automobilística per evitar accidents

Malgrat el mal temps, fins a 87 cotxes s'atreviren ahir a participar en la novena edició de la gimcana automobilística organitzada amb l'objectiu d'evitar accidents de trànsit. L'esdeveniment s'inicià a les 11.00 hores amb una prova especial a la solidaritat. Aquesta, que es feia per primer cop, consistia en què els participants aconseguissin persones disposades a donar sang i el guanyador fou Andreu Muntaner que hi aconseguí dur fins a quinze donants.

Seguidament tingué inici el concurs de vehicles disfressats, del qual resultaren guardonats els vehicles que participaren sota els títols «La sang regala vida», «La mosca i la merda» i «San Fermín». La prova central, el recorregut incògnit, s'inicià a les onze hores a l'escollera del moll Vell i d'allà hagueren de passar per quatre controls i superar diverses proves de cultura i enginy.

El segon i el tercer control es col·locaren a Son Hugo i Son Moix mentre que el darrer tornà a ser al punt de sortida. Entre les proves que hagueren de superar destacà la necessitat de cercar pel recinte d'Ifebal, en què ahir tenia lloc el darrer dia de Nupcial, un capellà per casar dos noviis o haver de dur tres caragols vius al control, o un grapat de claus de vehicle, entre d'altres proves.

Al final han obtingut el gran guardó el vehicle d'Andreu Muntaner, seguit del de Lluís Feliu i del de Francesca Bestard. L'organització hagué de suspendre la prova sorpresa final a causa de la pluja.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris