cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
24°

S'inicia el rodatge de «Vivir juntos», la primera sèrie televisiva mallorquina

La productora Z&G emetrà per començar una remesa de vint capítols el pròxim gener

61618

El responsable de la productora, Joaquín Zapata.

J. Rosselló.

Les telenovel·les continuen en la cresta de l'ona arrossegant les masses a mirar els seus personatges televisius favorits durant les sobretaules de dilluns a divendres. Tant és així, que la ciutat de Mallorca s'ha sumat a aquest femonen sociotelevisiu i per l'any 2000 la petita pantalla emetrà la primera sèrie de producció mallorquina.

«Vivir juntos» és el títol d'aquesta sèrie, els primers episodis de la qual ja s'han començat a filmar. La iniciativa, engegada per la productora de Joaquín Zapata García per Z&G, va néixer fa mig any i en només quatre mesos, ja s'ha desplegat un complet equip humà "amb gairebé una trentena de professionals" que farà possible emprendre aquesta aventura cent per cent autòctona.

Així ho explicava a aquest mitjà el responsable de la productora, Joaquín Zapata, qui assegurà que «absolutament tot en el rodatge de Vivir juntos és mallorquí: actors, tècnics, doblers per a la seva producció i fins i tot, el grup que ha gravat els temes musicals per a la banda sonora, a càrrec dels joves components de Holl Enchilada, que han realitzat un treball discogràfic molt satisfactori, juvenil i amb força, tal com pensàvem que necessitava la sèrie». I és que Vivir juntos serà una telenovel·la adreçada principalment a una audiència jove, amb telespectadors d'entre 17 i 26 anys com a mitjana d'edat.

Del centenar d'actors que es presentaren al càsting de proves, Sandra López, Toni Navas, Juan Bonnín i Javier Vidal són els elegits per la productora per assumir els papers de Lucía, Enrique, Joan i Pep. Quatre joves de difrents edats i clases socials que sota un mateix sostre i encara sense maduresa, mostraran a través d'una mirada còmica en alguns casos i dramàtica en d'altres, els seus problemes en temes tan comuns com estudis, treball, relació amb la família, drogues, sexe, amistats, ideals, desenganys, amors i un conjunt de vivències dels joves d'avui. Els quatre protagonistes són actors mallorquins, encara estudiants i que «aporten a la sèrie aquesta dosi de frescor i vitalitat que justament cercàvem.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris