algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
20°

Breus

• Literatura

Tribut a Brossa La Universitat de Barcelona retrà homenatge a l'escriptor Joan Brossa a partir de la setmana que ve, quan falta un mes per complir-se el primer aniversari de la seva mort, amb diverses activitats, entre les quals destaca una exposició de 23 poemes visuals i de llibres il·lustrats amb obres de Chillida, Miró o Tàpies, entre d'altres artistes. Els actes en homenatge a Brossa sorgeixen de la iniciativa d'un grup de professors de la UB i compta amb la col·laboració de la Institució de les Lletres Catalanes, entre d'altres entitats. L'exposició, que s'obrirà al públic el 25 de novembre al vestíbul de la Plaça Universitat, es completarà amb la projecció de sengles vídeos sobre Brossa realitzats per Manuel Huerga i Joan Oller. EPR.

• Patrimoni

Excavacions a Atapuerca Cinc arqueòlegs burgalesos iniciaran la propera setmana les excavacions d'un enterrament col·lectiu del neolític trobat de forma casual a la localitat d'Atapuerca. L'enterrament es troba en una cova d'una superfície d'uns 8 metres quadrats. La intervenció, que compta amb un pressupost d'1'7 milions de pessetes, consistirà a documentar el nivell i nombre exacte d'inhumacions i fer un sondeig per comprovar si existeixen dipòsits arqueològics més antics. EFE.

• Museus

Portes obertes Nou museus de Barcelona participen aquest cap de setmana en una jornada de portes obertes amb motiu de la quarta edició de la Setmana de la Ciència. Els museus d'Arts decoratives, de Ceràmica, d'Art Precolombí, l'Etnològic, el de Geologia, el de la Música, el del Tèxtil i d'Indumentària, el de Zoologia i el Jardí Botànic es podran visitar gratuïtament durant avui i demà amb activitats afegides. EPR.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris