algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
23°

El Teatre Municipal de Palma serà reformat per gaudir de millors infraestructures

És un projecte de l'Ajuntament amb col·laboració del Ministeri d'Educació

104172

S'està estudiant l'ampliació de l'escenari del Teatre.

El Teatre Municipal cobrarà un nou aspecte. Millor infraestructura i una programació més àmplia. I tot gràcies a una reforma i un equipament que posarà en marxa l'Ajuntament de Palma. Així ho va manifestar l'assessor en temes culturals de Cort, Jaume Gil.

Aquest projecte suposa una inversió d'uns 10 milions de pessetes, dels quals sis seran aportats pel Ministeri d'Educació i Ciència. Aquesta reforma serà possible després de les negociacions duites a terme amb la Subdirecció General del Teatre.

Per una banda, els quatre milions que inverteix Cort seran per adaptar el teatre a les persones amb minusvalideses. Així, s'ha instal·lat ja un ascensor d'accés, i també es faran banys adaptats a les seves necessitats.

Per altra banda, els sis milions de pessetes que hi destina el Ministeri d'Educació seran per millorar els equipaments de llum i so. D'aquesta manera, s'adaptaran a les necessitats del teatre. Una dels altres aspectes que s'està estudiant és la possibilitat d'ampliar-ne l'escenari. Si això és du a terme, s'hi podrien representar muntatges més grans i amb acompanyament musical.

L'objectiu d'aquesta reforma és, a més de millorar l'aspecte interior del teatre, tenir la possibilitat de poder-hi oferir una amplià i més atractiva programació.

L'Ajuntament de Palma també ha arribat a un acord amb una entitat bancària per tal de poder vendre les entrades de manera anticipada, segons explicà Jaume Gil. Així mateix, hi afegí que es farà una programació trimestral.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris